Home Forums Forum News, FAQs & Feedback Forum Glitch

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2375441
    Allan Murray
    Participant

    Thought I’d bring it up eventually lol. I tried to post on a members thread in the Digital DJ Gear part of the site, and the post just wouldn’t go through.

    I wonder if there’s errors within the server or the ad blockers and script blockers i have on within firefox causing the problem.

    #2375591
    DJ Vintage
    Moderator

    Was it a reproducible error? I.e. after logging out and in again the same problem occurred? Only in the Digital DJ Gear forum?

    #2375791
    Allan Murray
    Participant

    It did yeah, I was thinking maybe it was a problem with firefox at first. But realised that other members have had similar problems in the past. As soon as i posted the reply, it just vanished.

    #2375831
    DJ Vintage
    Moderator

    It has happened occasionally to me as well. But not recently. Being a Keymaster (as opposed to a lowly moderator like me) Terry has more options to find out what’s up.

    #2429861
    Tord
    Participant

    Hi!

    I’ve had problems reaching the site a few times today, both main site and forum section. It ended up with a “503 Service Unavailable” message. I checked connectivity from work (I’m a network engineer at a service provider) and I saw the connectivity to the GoDaddy SLB was OK, which means that the problem is either SLB related, or the actual webserver itself.

    I looked over GoDaddys (http://status.godaddy.com/) which said all green, but it’s no secret tht GoDaddy can do maintl. updates and planned downtime without reporting it, or informing their customers.

    FYI,

    Tord

    • This reply was modified 4 years ago by Tord.
    #2429991
    Terry_42
    Keymaster

    Thanks for the heads up, I will give this to our hosting team to check it out.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The forum ‘Forum News, FAQs & Feedback’ is closed to new topics and replies.